Het Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor "Advocaat Zoer"

Advocaat Zoer is een onafhankelijk en kwalitatief zeer goed bekend staand advocatenkantoor, gevestigd te Meppel (Drenthe). Telefonisch bereikbaar op 06-51410704 of 0522 740 007 en per mail via g.zoer@advocaatzoer.nl. De hoofdrechtsgebieden zijn familierecht (scheiding, alimentatie, omgang, voogdij, gezag), mediation, verbintenissenrecht / overeenkomstenrecht en hippisch recht.  

Met een onafhankelijk advocatenkantoor wordt bedoeld dat Advocaat Zoer niet afhankelijk is van derden en uw belang te allen tijde centraal stelt. Veel mensen komen via via (oud cliënten, oud wederpartijen, accountant, notaris, andere advocaat, vrienden, familie, andere bekenden) bij Advocaat Zoer terecht vanwege de goede naam en reputatie. Degene via wie u bij Advocaat Zoer bent gekomen ontvangt geen informatie betreffende uw zaak van mr. Zoer. Contacten met dhr. mw. mr. Zoer vallen onder het beroepsgeheim van de advocaat. 

Advocaat Zoer is geen statig en oubollig advocatenkantoor, maar hypermodern en oplossingsgericht ingesteld. U krijgt waar voor uw geld, door middel van eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak en steeds volledig inzicht in waar tijd in uw zaak aan wordt besteedt. 

Er is sprake van een laagdrempelig persoonlijk contact met uw advocaat, mw. F. (Gina) Zoer. Per e-mail of telefoon wordt bijv. snel met elkaar gecorrespondeerd en overlegd. Geen secretaresse ertussen die in feite toch niets voor u kan betekenen inhoudelijk. Per whatsapp en mobiele telefoon (06-51410704) kan rechtstreeks contact worden gezocht met mr. Zoer, ook als u nog niet eerder contact met mw. Zoer heeft gehad. 

Een advocaat werkende bij een groot en bekend kantoor maakt nog niet dat de betreffende advocaat zelf ook goed is! Wil men extra betalen voor een groot stuk overheadkosten en de status van een (groot) bekend kantoor, dan is dat aan u uiteraard. Wilt u kwaliteit waar dat ook werkelijk van belang is en waar voor uw geld, dan bent u bij mw. Zoer aan het juiste adres. In een zaak is elke advocaat persoonlijk zo goed als die zich in zijn / haar eentje kan presenteren en zegt het kantoor waar die aan verbonden is helemaal niets in feite. 

Wat u zelf kunt doen is meegenomen voor u wat betreft te maken advocaatkosten. Mw. Zoer houdt rekening met uw portemonee, dus eigen inbreng is waar mogelijk geen enkel probleem, maar wordt juist gewaardeerd. Het is immers uw zaak en uw portemonee.